How to change deviation projection plane on inspected polylines

Discuss all Cyclone 3DR related issues here.
Post Reply
npara
I have made 50-60 posts
I have made 50-60 posts
Posts: 54
Joined: Wed Oct 10, 2018 5:12 pm
Full Name: Scott Nelson
Company Details: Nelson Parametrics Inc
Company Position Title: Owner
Country: Canada
Linkedin Profile: Yes
Been thanked: 1 time

How to change deviation projection plane on inspected polylines

Post by npara »

Hi,

My inspected polylines (extracted sections) have the text data facing up, but it's a vertical section, so when viewed on the X or Y axis the numbers aren't visible.

How can you change this?

Thanks,
User avatar
KlausR
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 38
Joined: Tue Aug 29, 2017 4:23 pm
Full Name: Klaus Rieke
Company Details: Leica Geosystems
Company Position Title: Technical Specialist - Reality Capture
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: UK
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times

Re: How to change deviation projection plane on inspected polylines

Post by KlausR »

What version of Cyclone3DR are you using? Depending on the direction you extracted your inspection poly line you should be able to see it. Can you share an image?
User avatar
gilles_3DR
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 228
Joined: Mon Dec 08, 2014 11:41 am
Full Name: Gilles Monnier
Company Details: Hexagon
Company Position Title: 3DR Technical Manager
Country: France
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 2 times
Been thanked: 23 times

Re: How to change deviation projection plane on inspected polylines

Post by gilles_3DR »

Hi Nelson,
This was fixed recently and will come in the next Major release that will be out. Current target is beg of April.
npara
I have made 50-60 posts
I have made 50-60 posts
Posts: 54
Joined: Wed Oct 10, 2018 5:12 pm
Full Name: Scott Nelson
Company Details: Nelson Parametrics Inc
Company Position Title: Owner
Country: Canada
Linkedin Profile: Yes
Been thanked: 1 time

Re: How to change deviation projection plane on inspected polylines

Post by npara »

Hi Gilles,

Ok thanks for the info.
Post Reply

Return to “Leica Cyclone 3DR”