Panocam Images missing

Discuss FARO hardware here.
Post Reply
killo
I have made 10-20 posts
I have made 10-20 posts
Posts: 10
Joined: Mon Jul 12, 2021 8:17 pm
2
Full Name: K W
Company Details: Self employed
Company Position Title: Just me
Country: United Kingdom
Linkedin Profile: Yes
Been thanked: 1 time

Panocam Images missing

Post by killo »

Hi Everyone,

Has anyone had a project where the panocam images haven't come through when processing through Faro Sphere?

I've had a project and it's happened before but just once so I didn't think much of it but the Panocam colour images haven't been applied. There was no error or warning during scanning and I don't know what to make of it. The Panocam was definitely on and connected. The calibration scand is there and complete but with no colour. I'm stumped! :roll:

Thanks,
K
msvensen
I have made 30-40 posts
I have made 30-40 posts
Posts: 36
Joined: Sat Jun 01, 2019 1:22 pm
4
Full Name: Mattias Svensen
Company Details: FARO
Company Position Title: Senior Account Manager FARO Scandinavia
Country: Sweden
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: Panocam Images missing

Post by msvensen »

Did you make the calibration on the panocam first? Its essential to do so hence I am asking.
Here is a step by step setup.
https://knowledge.faro.com/Hardware/Foc ... er_Scanner
killo
I have made 10-20 posts
I have made 10-20 posts
Posts: 10
Joined: Mon Jul 12, 2021 8:17 pm
2
Full Name: K W
Company Details: Self employed
Company Position Title: Just me
Country: United Kingdom
Linkedin Profile: Yes
Been thanked: 1 time

Re: Panocam Images missing

Post by killo »

I did, it's strange. So I processed the project through Faro Sphere, black and white scans so I copied the project to SD and processed in Scene and it's all in colour! Obviously more time intensive and something is amiss but I've got it sorted for now...
Post Reply

Return to “FARO”