Importing shapefiles into Potree

To chat about anything else.
Post Reply
BC.Surveyor
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Mon Nov 07, 2022 4:50 pm
Full Name: Shea Gleadle
Company Details: Surveyor
Company Position Title: Surveyor
Country: Canada
Linkedin Profile: No

Importing shapefiles into Potree

Post by BC.Surveyor »

I am unable to import a shapefile into my potree pointcloud. I can’t seem to see an issue with my code. My .shp and my point cloud are both in EPSG:26911 (NAD83 UTM11), when I import them into QGIS they fall on top of each other in the correct location. I've tried everything I could find a solution online and can't seem to figure it out. Any advice would be greatly appreciated.

Here is the page... https://the3rddimension.net/12103_221009.html



Here is a link to my libs & pointcloud folders and HTML... https://1drv.ms/u/s!AkXoacH8d5pAwicNvSg ... f?e=o1yCgS
BC.Surveyor
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Mon Nov 07, 2022 4:50 pm
Full Name: Shea Gleadle
Company Details: Surveyor
Company Position Title: Surveyor
Country: Canada
Linkedin Profile: No

Re: Importing shapefiles into Potree

Post by BC.Surveyor »

Anyone? I cant find a solution anywhere.
badam
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 608
Joined: Tue May 11, 2021 5:36 pm
1
Full Name: Adam Berta
Company Details: InnoScan 3D Hungary Kft
Company Position Title: unknown
Country: Hungary
Linkedin Profile: No
Has thanked: 31 times
Been thanked: 180 times
Contact:

Re: Importing shapefiles into Potree

Post by badam »

Hello do you really need shp files? I had success with obj, stl files earlier.
Post Reply

Return to “General Chat”