LGS TruView - Without Images

Discuss all Leica Cyclone, Cyclone REGISTER 360 & Cyclone FIELD 360 related issues here.
Post Reply
User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 435
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 18 times
Been thanked: 31 times

LGS TruView - Without Images

Post by steves01x »

Hi,

Does anyone know a solution using Cyclone Core when creating a LGS TruView, to stop the photos exporting?

I have tried moving the photos to a temp folder away from the images folder but i still get an HDR image for the sky on the TruSpace and on the LGS in Jet Stream Viewer each station that had images take they still show as can be seen below. All i want is the intensity to export for all scans, no photos.
lgs_001_issue.JPG
Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jamesworrell
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 422
Joined: Mon Jun 16, 2014 1:45 pm
Full Name: James Worrell
Company Details: Bennett and Francis
Company Position Title: Director
Country: Australia
Linkedin Profile: Yes
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Been thanked: 46 times
Contact:

Re: LGS TruView - Without Images

Post by jamesworrell »

Worst case (hopefully a small project?) - export E57 or similar to strip images .. re-import .. publish?
Yuelin
I have made 90-100 posts
I have made 90-100 posts
Posts: 98
Joined: Sat Mar 19, 2011 5:16 am
Full Name: Yuelin
Company Details: Leica Geosystems
Company Position Title: Lead software engineer
Country: USA
Linkedin Profile: No
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by Yuelin »

There is a new option "Include HDR Images" in the latest version of Cyclone.
User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 435
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 18 times
Been thanked: 31 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by steves01x »

Yuelin wrote: Mon Mar 01, 2021 4:05 am There is a new option "Include HDR Images" in the latest version of Cyclone.
Im on Cyclone 2020.1 which appears to be the latest version - i want an option do not include images!


jamesworrell wrote: Sun Feb 28, 2021 11:58 pm Worst case (hopefully a small project?) - export E57 or similar to strip images .. re-import .. publish?
Yes thankfully its less than 10 scans but if it was a larger job it would be a nightmare! I will go ahead with your suggestion just now thanks - no idea why i never thought of that approach :lol:
jamesworrell
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 422
Joined: Mon Jun 16, 2014 1:45 pm
Full Name: James Worrell
Company Details: Bennett and Francis
Company Position Title: Director
Country: Australia
Linkedin Profile: Yes
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Been thanked: 46 times
Contact:

Re: LGS TruView - Without Images

Post by jamesworrell »

steves01x wrote: Mon Mar 01, 2021 9:35 am
Yuelin wrote: Mon Mar 01, 2021 4:05 am There is a new option "Include HDR Images" in the latest version of Cyclone.
Im on Cyclone 2020.1 which appears to be the latest version - i want an option do not include images!
You can get 2021 from
https://leica-geosystems.com/products/l ... ca-cyclone

I still can't see it on myworld - but the above "Software" section has the latest installers.
User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 435
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 18 times
Been thanked: 31 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by steves01x »

jamesworrell wrote: Mon Mar 01, 2021 10:03 am
steves01x wrote: Mon Mar 01, 2021 9:35 am
Yuelin wrote: Mon Mar 01, 2021 4:05 am There is a new option "Include HDR Images" in the latest version of Cyclone.
Im on Cyclone 2020.1 which appears to be the latest version - i want an option do not include images!
You can get 2021 from
https://leica-geosystems.com/products/l ... ca-cyclone

I still can't see it on myworld - but the above "Software" section has the latest installers.
Brilliant thanks, i had only checked MyWorld and as you say its not there - will get todays other registration task out the way first before i install it. Dont want any new possible bugs to cause issues.
User avatar
pburrows145
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 1908
Joined: Wed Sep 12, 2007 9:16 am
Full Name: Paul Burrows
Company Details: Leica Geosystems Europe
Company Position Title: Scanning Solutions Manager - Europe
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: UK
Has thanked: 41 times
Been thanked: 46 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by pburrows145 »

User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 435
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 18 times
Been thanked: 31 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by steves01x »

Thanks Paul - will there be a Mac Truviewer?
User avatar
pburrows145
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 1908
Joined: Wed Sep 12, 2007 9:16 am
Full Name: Paul Burrows
Company Details: Leica Geosystems Europe
Company Position Title: Scanning Solutions Manager - Europe
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: UK
Has thanked: 41 times
Been thanked: 46 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by pburrows145 »

steves01x wrote: Thu Mar 04, 2021 4:17 pm
Thanks Paul - will there be a Mac Truviewer?
No, but TruView LIVE will work on any browser - so this is a route for MAC users to access data hosted on Cyclone ENTERPRISE
User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 435
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 18 times
Been thanked: 31 times

Re: LGS TruView - Without Images

Post by steves01x »

pburrows145 wrote: Thu Mar 04, 2021 5:17 pm
steves01x wrote: Thu Mar 04, 2021 4:17 pm
Thanks Paul - will there be a Mac Truviewer?
No, but TruView LIVE will work on any browser - so this is a route for MAC users to access data hosted on Cyclone ENTERPRISE
All our recent Mac users want it offline and/or at no extra cost like PC users - never known so many Mac users in such a short period of time! :lol:
Post Reply

Return to “Leica Cyclone, Cyclone REGISTER 360 & Cyclone FIELD 360”