Detect Moving Object on existing data?

Discuss all Cyclone related issues here.
Post Reply
jamesworrell
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 275
Joined: Mon Jun 16, 2014 1:45 pm
Full Name: James Worrell
Company Details: Bennett and Francis
Company Position Title: Director
Country: Australia
Linkedin Profile: Yes
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Contact:

Detect Moving Object on existing data?

Post by jamesworrell » Fri May 24, 2019 3:08 am

It is complaining about a missing layer .. what's the layer name it wants?

(Because nobody is going to want to run this filter on old data .. much)

User avatar
pburrows145
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 1722
Joined: Wed Sep 12, 2007 9:16 am
Full Name: Paul Burrows
Company Details: Leica Geosystems Europe
Company Position Title: Scanning Solutions Manager - Europe
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: UK

Re: Detect Moving Object on existing data?

Post by pburrows145 » Fri May 24, 2019 9:39 am

See the release notes.

Works for RTC360 and BLK360 data newly imported, currently.

jamesworrell
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 275
Joined: Mon Jun 16, 2014 1:45 pm
Full Name: James Worrell
Company Details: Bennett and Francis
Company Position Title: Director
Country: Australia
Linkedin Profile: Yes
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Contact:

Re: Detect Moving Object on existing data?

Post by jamesworrell » Fri May 24, 2019 10:20 am

can’t .. not on myworld for me (as of this AM) ;-)

damn shame .. and no other sensors? c/p?

Post Reply

Return to “Leica Cyclone”