how to use plug-in for Navisworks with lfm

Discuss all AVEVA Suite related issues here.
Post Reply
kky7493
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Fri Oct 05, 2018 6:06 am
Full Name: kiyoungkim
Company Details: wipco
Company Position Title: manager
Country: korea
Skype Name: wipco_
Linkedin Profile: No

how to use plug-in for Navisworks with lfm

Post by kky7493 » Tue Nov 27, 2018 7:05 am

Hi all!
Anybody knows that how to use plug-in for navisworks with lfm?
and i couldn't find plug-in files about that
Please let me know
Thanx all

Best regards

Graham
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 154
Joined: Mon Apr 27, 2009 3:38 pm
Full Name: GrahamM
Company Details: AVEVA
Company Position Title: Software Engineer

Re: how to use plug-in for Navisworks with lfm

Post by Graham » Tue Nov 27, 2018 9:59 am

There is a Navis Help Guide pdf in the LFM Server installation folder, does this not help? I am not a Navis user but I can see the guide in my LFM installation.

mhuynh1031
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 5
Joined: Thu Aug 29, 2019 4:45 pm
Full Name: Minh Huynh
Company Details: SNC Lavalin
Company Position Title: Piping Designer
Country: Canada
Linkedin Profile: Yes

Re: how to use plug-in for Navisworks with lfm

Post by mhuynh1031 » Thu Aug 29, 2019 9:30 pm

The guides are located here: C:\Program Files\LFM Software\LFM\helpfiles

The LFM plug in seems to be choppy for me. Converting the LFM laser scan into recap, (import ZFS to recap), then merge into Navisworks worked a lot better for me.

Post Reply

Return to “AVEVA Suite”