Primesense Carmine 1.09

Discuss all DotProduct related issues here.
Post Reply
nwitham
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 1
Joined: Thu Oct 05, 2017 7:43 am
Full Name: Nicholas Witham
Company Details: BHP
Company Position Title: Mechanical
Country: Australia

Primesense Carmine 1.09

Post by nwitham » Thu Oct 05, 2017 8:05 am

Hi,
Our company has a DPI-8X. We also have another Primesense Carmine 1.09 which we would like to use sometimes.
When we plug the Primesense Carmine 1.09 in, and turn on the Phi3D software, we get a message regarding the need for a license of this sensor.

How do we get our other sensor licensed for use with our software?

User avatar
3DForensics
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1720
Joined: Mon Aug 03, 2009 1:52 am
Full Name: Eugene Liscio
Company Details: AI2-3D Forensics
Company Position Title: Owner
Skype Name: eliscio
Location: Toronto, Canada
Contact:

Re: Primesense Carmine 1.09

Post by 3DForensics » Fri Oct 06, 2017 7:52 pm

Interesting...I tried the same thing a few weeks ago.

You will need to contact DotProduct and have them issue you a new license that is tied to the serial number of the 1.09 sensor. Unfortunately, I had a problem with mine and was unable to get it to work...not sure what the reason was but I am hoping you will have an easier time.

Regards,

Eugene

Post Reply

Return to “DotProduct”