Revit not finding network license for EdgeWise

Discuss all ClearEdge3D related issues here.
justinm.hays
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 8
Joined: Mon Apr 27, 2015 12:24 pm
Full Name: Justin Hays
Company Details: ADF Engineering
Company Position Title: Designer
Country: United States
Linkedin Profile: Yes
Location: Ohio, USA

Revit not finding network license for EdgeWise

Post by justinm.hays » Tue Mar 07, 2017 8:22 pm

Hi everyone!

I recently upgraded to the Revit Plug-In for Edgewise and Revit doesn't seem to know where to locate the license for it?
Anybody else experience this issue?

Thanks,

Justin

tlowery
I have made 20-30 posts
I have made 20-30 posts
Posts: 29
Joined: Wed Apr 07, 2010 4:18 pm
Full Name: Tim Lowery
Company Details: ClearEdge3D Inc
Company Position Title: Business Development
Country: US
Linkedin Profile: Yes

Re: Revit not finding network license for EdgeWise

Post by tlowery » Wed Mar 08, 2017 12:19 am

Justin,

Reach out to Justin / Jason / or Danielle at service@clearedge3d.com. They will get you squared away.

Tim

justinm.hays
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 8
Joined: Mon Apr 27, 2015 12:24 pm
Full Name: Justin Hays
Company Details: ADF Engineering
Company Position Title: Designer
Country: United States
Linkedin Profile: Yes
Location: Ohio, USA

Re: Revit not finding network license for EdgeWise

Post by justinm.hays » Wed Mar 08, 2017 12:30 pm

Thanks Tim

Return to “ClearEdge3D”